TEAMHARRYHUMMEL

In de MIDstraat 85 vind je de kapsalon & haarwerksalon teamharryhummel. Met de vakkennis en finesse van dit team leveren zij de hoogste kwaliteit vanuit hun salon. Ze staan voor de kracht van haar. Voel je welkom bij teamharryhummel.

Teamharryhummel is gespecialiseerd in haarwerken, extensions, krullenknippen en bruidsstyling/visagie. Haarwerken is een specialisme waarin ze naast dienstverleners ook zorgverleners zijn.

Als je bij ons binnenstapt kun je alles even laten vallen. Geen druk, geen stress, wij nemen je alles uit handen. We hebben aandacht voor jouw wensen en geven je graag persoonlijk advies om het kapsel te creëren dat echt bij je past.

Wij zijn de enige haarwerksalon in De Fryske Marren en daarbij Súdwest Fryslan en leveren haarwerken voor mensen met haarverlies. Onze haarwerksalon heeft een aparte privé ruimte met een eigen ingang, waarvan de entree is vanaf de Museumstraat. 

Extensions kunnen een uitkomst bieden bij dun haar of een wens voor haarverlenging. Wij leveren extensions voor zowel medische indicatie als cosmetische. 

Met onze bruidstyling kan jij stralen op je grote dag. Onze bruidspecialiste verzorgt zowel de styling in de (privé)salon als bij jou op locatie. Daarnaast hebben wij arrangementen voor je bruidsmeisjes/zussen, (schoon) moeders en vriendinnen. Naast het haar verzorgen wij ook de make-up bij teamharryhummel, een all-in-one leverancier voor jouw trouwdag”. 

HARRY HUMMEL – eigenaar

Merken:

Moroccanoil
Kevin Murphy
Great Lengths
Mediceuticals
Pretty Curly Girl