Fashion & Outlet Center Joure

Fashion & Outlet Center Joure is een prachtig gestylde winkel van maar liefst 300 vierkante meter bomvol gevuld met dames & herenkleding MERKKLEDING met fijne hoge kortingen!

Sabrina wist van een rommel kledingwinkel een uniek concept te maken. In de inmiddels volledig gemetamorfoseerde winkel aan de Midstraat wordt nu Fashion (nieuwe collecties) & outlet (kleding uit een vorig seizoen) aangeboden.

Toen Sabrina tijdens een styling klus van een dames winkel na 2 dagen totaal onverwacht het aanbod kreeg de desbetreffende winkel over te nemen liet ze die kans niet schieten.

Samen met haar man Rienk zijn ze die zomeravond nog aan de tuintafel aan het rekenen geslagen en de voors- en tegens op papier gezet. Opgeteld met de zesentwintig jaar ervaring in de modewereld van Sabrina en kennis en kunde van Rienk op verschillende gebieden was nu de tijd rijp! Al snel besluiten ze er voor te gaan. Op 1 augustus 2020

wordt voor het eerst de sleutel in het slot omgedraaid.

Hun zagen het helemaal voor zich: Een prachtig ruim pand met nieuwe collecties van bekende merken en achter in de winkel outlet kleding van nog veel meer bekende merken. Voor dames en heren.

Vanaf dag één besturen ze de winkel samen. Ze doen beide waar ze goed in zijn en daarmee zijn ze een rotsvast team. Met hier en daar gelukkig wat hulp want de winkel is best groot.

Nieuwe collecties & outlet. Juist dát concept is wat deze winkel zo uniek, leuk, veelzijdig, betaalbaar, verrassend en tegelijkertijd duurzaam maakt. Elke dag komen er nog steeds nieuwe mensen binnen die blij verrast zijn hoe netjes de winkel is geworden en hoe mooi en verrassend het aanbod is. Elk volgend bezoek wordt er weer iemand anders meegenomen. Een heus sneeuwbaleffect.

Duurzaam

Doordat de sale uiteindelijk doorgeschoven wordt naar de outlet achter in de winkel gaat er nooit kleding verloren. Bij hun kunnen de klant daardoor het hele jaar van een koopje profiteren. Want hoe mooi is dat, nieuwe collecties kunnen combineren met een bijpassend koopje!

Al lang geen rommelwinkel meer. Voor degene die nog steeds denkt dat het een “rommel” winkel is of een verkeerde associatie bij het woordje ‘outlet’ heeft het mis!De winkel is na ruim 2 jaar keurig netjes. Voor in de winkel hangt alle nieuwe collectie voor dames en heren en achter in de winkel hangt de outlet met kortingen tot 80% korting overzichtelijk, op groep en maat (xxs t/m 3xl).

Joure

Vanuit Sneek, Heerenveen, Drachten, Grou en vele dorpjes om Joure heen komen steeds meer mensen en de vele toeristen niet te vergeten naar Joure toe. Omdat er in Joure veel eigen ondernemers zijn kunnen we zelf bepalen wat we de klant bieden.

Herenafdeling

Ook hebben ze de herenafdeling flink uit kunnen breiden met mooie merken en een jeans wand. Mocht je nu nieuwsgierig zijn? Deze winkel kun je vinden tegenover de Grote Kerk, tussen Markt4Jou en Bonita.

We hebben nieuwe collecties, collecties van vorige seizoen, outlet én de laatste trends voor de beste prijs: alles onder één dak! Voor elke stijl, elke maat en elke portemonnee.

Onze klanten kunnen kennis, persoonlijke aandacht (indien gewenst natuurlijk), service, gezelligheid, loyaliteit én een met zorg uitgezocht assortiment van ons verwachten.

Wij verkopen uitgebreide collecties van onder andere ZIZO, Maicazz, Petrol Industries, HV-polo, Norfy, Profuomo, Chris Cayne, Angelle Milan, HV Society en Lady Day. In onze outlet hebben wij een zeer gevarieerd aanbod van nog veel meer merken voor de laagste prijzen.

Wij staan met volledige passie voor iedereen klaar! Dus kom voor een écht dagje uit gezellig langs aan de MID (straat) 143, de koffie staat voor je klaar! En heel fijn: je kunt gratis parkeren (!) achter ons pand. Like en volg ons via sociale media, dan mis je niks”

SABRINA BRUIJNS – eigenaresse