VVV Winkel Waterland van Friesland in de MID in Joure

Bij deze VVV winkel van VVV Waterland van Friesland vind je natuurlijk toeristische tips en informatie. Maar je vindt hier bijvoorbeeld ook Friese souvenirs en lokale cadeaus. Geef iemand eens een paar hippe Friese sokken, zodat diegene altijd – letterlijk – Friesland aan zijn of haar voeten heeft. Of ga voor een sweater met Friese teksten als ‘skipper’ of ‘goeie’. En wie doe jij de Friese groeten vanuit Waterland van Friesland met prachtige ansichtkaarten van Zuidwest Friesland?

‘Slokje Joure’!

Een echt souvenir uit Joure? Geef dan een ‘n slokje Joure’. In deze koffielikeur zit koffie van Douwe Egberts verwerkt. Leuk om cadeau te geven, ook als relatiegeschenk.

Handige kaarten zijn verkrijgbaar voor wandelaars, fietsers en watersporters. Je haalt hier de wandelkaarten of fietskaarten van de Marrekrite, ANWB waterkaarten en een regiokaart met stadsplattegronden en fietsknooppunten.

Loop een keer binnen bij de VVV winkel van VVV Waterland van Friesland aan de Midstraat 99. We delen de ingang met Museum Joure.