Meester Goudsmid Watze. Puur ambacht.

Meestergoudsmid Watze van der Wal en goudsmid Simone Ponne maken graag een mooi sieraad voor je. Ze bespreken je wensen maken een ontwerp. Daarna gaan ze aan de slag en maken ze een prachtig sieraad! Ambachtelijk vakmanschap, gemaakt met liefde.

Joure is van oudsher een echt ambachtsdorp. En Watze en Simone zijn nog echte ‘ambachtslieden’. Loop gerust eens binnen in hun winkel aan de Midstraat 1.

Ik ben opgeleid aan de Vakschool in Schoonhoven. Ik heb daarna bij verschillende goudsmeden ervaring opgedaan. In 2006 kon ik vol trots mijn eigen winkel openen. Ik houd van strakke vormen en mooie edelstenen. Sinds september 2015 ben ik Meestergoudsmid bij het Nederlands Gilde van Goudsmeden en Fellow of The Institute of Proffesional Goldsmiths. Ons werk is onze passie!
Watze van der Wal

Ook ik ben opgeleid aan de Vakschool in Schoonhoven. Hier hebben Watze en ik elkaar leren kennen. Sinds 2012 werk ik met veel plezier mee in onze winkel. Ik houd van organische vormen en verwerk graag mooie patronen in mijn sieraden. Ons werk is onze passie!
Simone Ponne