De MID: Winkelen in Joure

Joure heeft een gezellige één kilometer lange sfeervolle winkelstraat: de Midstraat – in de volksmond De MID. De MID vormt het hart van Joure en biedt je een mooie mix van lokale ondernemers, speciaalzaken, ambachtslieden, bekende winkelketens, aangevuld met gevarieerde horeca, terrassen en museum Joure. In de MID vind je alles wat je nodig hebt. En… parkeren in Joure is gratis!

Wereldwinkel Joure

Wereldwinkel Joure heeft een verrassend aanbod unieke, nét-even-anders producten! Leuk om cadeau te doen, aan jezelf of aan een ander!… »

Sari Fashion Joure | Fair Trade & biologisch

Op zoek naar Fair Fashion? Dan ben je bij SARI JOURE aan het goede adres. De hele collectie is gemaakt… »

Breiboutique Ajoure

Ajoure Breiboutique is een gezellige specialiteitenwinkel voor breien & haken met het grootste assortiment garen in Nederland! Eigenaresse Anita adviseert je graag… »

Tegelzetter.nl Studio

In de MIDstraat 119 (Kakelsteeg) vind je Tegelzetter.nl Studio: de mooiste tegels pérfect gezet! NB. Je auto parkeer je gratis… »

TEAMHARRYHUMMEL

In de MIDstraat 85 vind je de kapsalon & haarwerksalon teamharryhummel. Met de vakkennis en finesse van dit team leveren… »

Wijnkoperij Joure

In 1985 is met veel enthousiasme, passie en inzet slijterij Wijnkoperij in de MIDstraat in Joure gestart. Vaste gezichten van… »

Mr. & Mrs. Lingerie

Bij Mr. & Mrs. Lingerie in Joure vind je een uitgebreide collectie lingerie, badmode, ondergoed en nachtmode voor hem en… »

Toering damesmode

Onze gezellige modezaak bevindt zich in hartje Joure, midden in de MID, en bestaat sinds 1959. Wij – Marijke en… »

Fashion & Outlet Center Joure

Fashion & Outlet Center Joure is een prachtig gestylde winkel van maar liefst 300 vierkante meter bomvol gevuld met dames… »

Fashion Shop Joure

Fashion Shop Joure. Dé winkel met persoonlijke aandacht! “De meeste vrouwen vinden het fijn als zij geholpen worden bij hun… »

Scapino Joure

Scapino Joure vind je aan de MID (straat) nummer op 73. Bij Scapino Joure vind je betaalbare mode voor het… »

Kamsma schoenen

Je vind Kamsma schoenen aan de MID (straat) op nummer 62. Het is een pasvorm winkel met een modieuze uitstraling…. »

Viskiosk De Visschotel

Wolter de Leeuw is eigenaar van viskiosk ‘De Visschotel’. Je vindt ‘De Visschotel’ aan de Merk in Joure. De Visschotel… »

Terra 1888. Mode voor mannen!

Ongeveer midden in de MID (straat) in Joure zit al sinds 1888 een kledingwinkel. De doelgroep? De tikkeltje stoere man…. »

Vrijdagavond koopavond Joure

Op vrijdagavond is het tot 21:00 koopavond in Joure. Parkeren in Joure is gratis!

Winkelen en terrasje meepakken

Joure heeft een gezellige één kilometer lange sfeervolle winkelstraat: de Midstraat – in de volksmond De MID. De MID vormt… »