Varend huis

Vanaf de Tolhuisbrug in Joure kun je ze regelmatig in de passantenhaven zien liggen: de zogenaamde ‘VaarHuizen. Een ‘VaarHuis’ is een compleet huisje, maar dan op het water. De VaarHuizen hebben de mobiliteit van een professioneel motorjacht, het comfort van een complete vakantiewoning én de luxe van een hotel. Hoe fijn is dat?

Een kort of lang verblijf? Er zijn diverse arrangementen mogelijk waarbij je langs de mooiste locaties op de Friese meren vaart. Je kunt kiezen uit een aangemeerd arrangement, op één vaste locactie zonder logies; varen en slapen met een extra locatiewissel; of een meerdaagse cruise. Het VaarHuis is een varende vakantiewoning met keuken, sanitair, een open haard en boven een slaapetage.

Een VaarAppartement is de luxe uitvoering, met een fenomenaal dakterras. De crew zorgt ervoor dat je VaarHuis steeds op je nieuwe overnachtingslocatie wordt aangelegd. Eenmaal op je nieuwe locatie gaat de crew van boord, zodat je ongestoord en ontspannen kunt genieten.

Joure is de thuishaven van VaarHuis Vakanties. In Joure is het start- en incheckpunt bij Hotel Anne-Klare. Na het inchecken kan je (korte) vakantie beginnen en hoef jij alleen nog maar te ontspannen en te genieten!

“Bij ons wórd je gevaren. Onze gasten varen nooit zelf en elke ochtend brengt Anne-Klare onze gasten een heerlijk vers ontbijt aan boord!”

WINAND QUARTEL, bedrijfsleider en schipper.