Bio Bed and Breakfast ‘Frije Fugels’

Heerlijk genieten van je biologische ontbijt op het terras aan het water óf in de veranda met verwarming? Dat kan bij Bed & Bio Breakfast Frije Fûgels. Gastvrouw Geertje voltooide de opleiding Natuurvoedingsadviseur.

“Onze gasten serveren wij vanzelfsprekend een biologisch ontbijt, zonder gebruik van geraffineerde suikers, geur-, kleur-, en smaakstoffen”, vertelt Geertje.De mensen waarderen dat zeer. Ze vinden het heerlijk om een eerlijk ontbijt te krijgen van biologische en biologisch/ dynamische ingrediënten plus zelfgemaakte lekkernijen. Ook houden wij altijd rekening met andere speciale dieetwensen, zoals koolhydraatarm, glucose- en/of lactosevrij en glutenvrij.”

Frije Fûgels is Fries voor vrije vogels. Je kunt je hier dan ook even helemaal vrij voelen: vrij van je werk en de dagelijkse beslommeringen. Frije Fûgels vind je aande rand van Joure, en is een goede uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten. “Even over het bruggetje en je bent al in het buitengebied”, zegt Geertje. “Ideeën voor wandel- of fietstochten of andere leuke uitjes zijn beschikbaar voor onze gasten.”