Subtropisch zwembad Swimfun Joure


Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret voor het hele gezin. Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden; rustig baantjes trekken, vrij zwemmen en spelen, of genieten van de bubbels in de whirlpool.

Wildwaterbaan Wild River

Dé attractie in zwemparadijs Swimfun is de sensationele wildwaterbaan Wild River. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Het buitenbad is het startpunt van de spectaculaire afdaling van deze wildwaterbaan. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Durf jij het aan? Je kunt overigens het hele jaar buiten zwemmen bij Swimfun.

Magic Oval en de Tube Slide

De Magic Oval is een 55 meter lange glijbaan waar je als een echte waaghals vanaf kan roetsjen. Met of zonder band. Op de Tube Slide kies tussen 4 verschillende thema’s via het touchscreen en geniet je 33 meter lang van te gekke tunes en lichteffecten. Wil je een spel doen en de highscore van de dag verbreken? Raak dan zoveel mogelijk lichtgevende touchpads aan tijdens het glijden.

Zinderend golfslagbad

Wat is een zwemparadijs zonder een zinderend golfslagbad? Dein op de golven alsof je in de zee zwemt. Ieder halfuur gaat de zoemer om je te laten weten dat de golven er weer aan komen! Het 25-meter bad is ook toegankelijk voor mensen die graag een duik nemen en graag hun baantjes trekken. Het peuterbad is dé attractie voor de allerkleinste bezoekers. Zij kunnen zich heerlijk vermaken in het warme water met onder andere een water spuitende speelbal en een glijbaantje.

Naast de vele waterfaciliteiten heeft Swimfun Joure ook een groot aanbod op het gebied van wellness: kom heerlijk tot rust in het stoombad, het kruiden bad, de sauna of onder de zonnebank.