Lekker ‘uitrazen’ in Speelbos Joure

Geen weer om buiten te spelen? Kom dan lekker binnenspelen en leef je uit op het glow in the dark voetbalveld, of maak gekke salto’s op het springkussen. Liever griezelen in het spookhuis of tikkertje spelen in het doolhof? Het kan allemaal bij indoor speelparadijs Speelbos Joure is geschikt voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. De speeltoestellen zijn speciaal voor jonge kinderen ontworpen; ze zijn voorzien van kleine opstapjes.

Voor de allerkleinsten is er het peutereiland. Je kunt in Speelbos Joure ook terecht voor kinderfeestjes en klassenuitjes, informeer naar de mogelijkheden. PS. Op warme dagen is het er heerlijk koel.

Kids escape room

Speelbos Joure heeft ook een coole kids escape room! Opgesloten in een kamer met een wand vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, maar samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaat heb je tijd genoeg om de code te kraken. Durf jij het aan?