Toeren op een gehuurde retro scooter

Ben je niet zo’n fietser, maar wil je wel de omgeving van Joure op een leuke manier verkennen? Dan is het huren van een retro scooter een verrassend leuk alternatief. Verken vanuit het startpunt i Joure Friesland op een coole Sym Fiddle retroscooter! Dé ultieme tour scooter van het Noorden.

De Sym Fiddle II is een hele comfortabele scooter, ook voor je passagier, mocht je die willen meenemen. Modern en retro komen samen bij deze coole scooters. Ze rijden daarnaast ook nog eens bijzonder fijn. Je huurt deze scooter bij Retro scooter Joure in het centrum van Joure.

Een scooter geeft je de vrijheid om één of meerdere dagen je eigen route te bepalen door het mooie Friese landschap.

“Een hartstikke leuk dagje uit.” Zo omschrijft Stefan Hofstra van Retro Scooterverhuur Joure de ervaringen van de mensen, die op hun gehuurde scooter de omgeving van Joure verkennen. “De mensen komen altijd heel enthousiast terug, want ze hebben veel gezien. Met een snelheid van 25 tot 30 kilometer per uur, mag je met de scooter ook op fietspaden en kom je op bijzondere plekken en op paden of wegen, die je anders nooit had ontdekt. Mensen die bijvoorbeeld op de camping in de haven verblijven of bij een B&B kunnen op deze manier kennismaken met een groot gebied rondom Joure want gemiddeld wordt er per dag tussen de 70 en 150 kilometer afgelegd. Probeer het eens! Iedereen met een scooter-, motor-, of autorijbewijs mag de scooter besturen.”