Huur een fiets in Joure

Fietsend nieuwe plekken en mooie natuur ontdekken kan perfect tijdens een (zomer) vakantie in het mooie Friesland. Joure en omgeving biedt je verrassend veel afwisseling: water, bos en prachtige fietspaden. Je kunt er echt alle kanten op. Een fietstocht in deze omgeving bezorgt je een instant vakantiegevoel.

Verken Joure en omgeving dus zeker eens op de fiets. Wil of kun je zelf je fiets (en) niet meenemen? Geen probleem, je kunt ook fietsen huren in Joure: stadsfietsen, e-bikes, tandems of kinderfietsen. Informeer bij je fietsverhuur adres in Joure naar de vele mogelijkheden.

Je kunt in Joure bij zowel Profile Rodenburg ‘de Fietsspecialist’ in Joure als bij 2Wielercentrum Joure terecht voor het huren van fietsen.

TIP: Het is handig als je van te voren contact opneemt met de fietsverhuur om te overleggen wanneer de gewenste fietsen beschikbaar zijn. Zo voorkom je teleurstelling. Ze kunnen je dan gelijk informeren over zaken als borg, ophaal- en wegbreng tijden en eventuele andere voorwaarden.