Doppio Espresso Joure

Douwe Egberts heeft Jouster roots, maar Doppio Espresso niets minder. De eigenaar komt uit Joure én het hoofdkantoor zit in Joure. Dubbele bevestiging dus dat Joure thé place to be is wat betreft koffie! Je vindt Doppio Espresso espressobar aan het begin van de Midstraat op nummer 7 op loopafstand van de fraaie en gezellige passantenhaven in Joure.

Italiaanse passie

De Jouster roots met een vleugje Italiaanse passie zie je terug in alles. Elke kop koffie of gerecht wordt met aandacht en toewijding bereid. De gecertificeerde baristi achter de espresso machine zorgen voor de ultieme koffiebeleving. De koffiebonen van de huismelange en theesoorten worden in Italië gebrand. De Italiaanse touch vind je ook terug in de producten die worden gebruikt voor de lunch of patisserie.

Doppio Espresso Joure is een lichte en eigentijdse vestiging. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het grote terras. Binnen zijn diverse hoekjes geschikt voor kleine of grotere gezelschappen. Achterin vind je ook een lange leestafel.

Doppio Espresso Joure is dé espressobar waar je kunt kiezen uit de lekkerste patisserie en waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel, je zakelijke afspraak of een vergadering. Doppio Espresso Joure is zeven dagen in de week open, er is gratis wifi en alles is óók to go.

De locatie in Joure kun je afhuren voor vergaderingen, bruiloften, feesten en partijen. Wij regelen dan alles voor je. We geven ook koffieworkshops, zowel in de vestiging in Joure als elders op locatie.

Doppio Espresso staat voor passie, ambacht en kwaliteit!

Doppio Espresso is een plek om samen te komen, te genieten, te ontspannen en te ontmoeten. Voel je thuis in onze vestiging en geniet van al het goeds dat wij serveren; de koffie, gastvrijheid en onze heerlijke producten, geïnspireerd op het prachtige Italië. La dolce vita!

JELLE STOKER & STEFFEN HUISMAN – eigenaren.

Koffiebonen, maar ook thee!

Doppio espresso Joure verkoopt eigen Doppio Espresso koffiebonen (single estate & origin) én theesoorten. Daarnaast zijn ze erkend dealer van Jura en Solis espressomachines.

Jelle Stoker