Uit eten in Joure

Joure heeft een divers restaurant aanbod. Kom gezellig genieten in één van de sfeervolle restaurants.

Restaurant Hajé Joure

Restaurant Hajé in Joure nodigt uit tot een uitgebreid diner of een snelle lunch. Op de menukaart voeren natuurlijke producten… »

De Jongens van Joure

Doe maar gewoon, maar geniet vooral. Sil en Ben – twee jongens, één droom – gaan met ‘De Jongens van… »

Pizzeria Ristorante Sardegna

Zin in Italiaans eten? Bij Pizzeria Ristorante Sardegna biedt de menukaart volop keuze: of je nu trek hebt in een… »

Wokken bij Wok Ming

Houd je van wokken? Wok Ming is gespecialiseerd in de Aziatische keuken, maar serveert ook Europese gerechten. Kom gezellig een… »

Grand café en restaurant De Oranjerie

De Oranjerie ligt op loopafstand van de Midstraat en vlak bij de passantenhaven en Park Heremastate. Een unieke plek tussen… »

Die Gaststube

Duitse gezelligheid in Joure. Dit ervaar je in restaurant ‘Die Gaststube’. Hier staan typisch Duitse gerechten en gezelligheid centraal. Die… »

Restaurant De Jouster Toer

Restaurant De Jouster Toer is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure: ‘De… »

Grandcafé, bar en restaurant Het Tolhuis

Het Tolhuis is gevestigd in een prachtig oud en karakteristiek pand. Je kunt er bourgondisch genieten met een knipoog. De… »

Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver ’by Marten en Nely’ biedt een culinair verrassingsmenu, maar leent zich ook uitstekend voor een lunch. Je kiest… »

Bistro Fred

Een beetje Frankrijk in Friesland, dat straalt deze authentieke bistro uit. Bij Bistro Fred is het genieten in een ongedwongen… »