UITfestival Joure

Zaterdag 14 september vindt de aftrap van het culturele seizoen 2024/2025 plaats in Joure. Cultuurmakers uit de weide omgeving van Joure verzamelen zich in het centrum om zichzelf en hun aanbod voor het nieuwe seizoen te presenteren. 

Vanaf de Hobbe van Baerdt kerk tot aan het festivalterrein op De Merk zullen er diverse acts, exposities, marktkrameen, workshop en optredens GRATIS te bezoeken zijn. 
Het festival start om 12:30 uur en de programmering stopt om 18:00 uur, maar blijf daarna gerust gezellig hangen bij een van de horecagelgenheden rondom het festival!

Het UITfestival in Joure wordt georganiseerd door het team UITfestival DFM. Op diezelfde datum wordt er een soortgelijk festival georganiseerd in de kernen Balk en Lemmer. Cultuurmakers vanuit heel de Fryske Marren zullen zich op één of meerdere locaties presenteren. Als verbindende act zal de No Nonsens Live Brassband ‘Broken Brass’ samen met de jeugdleden van de muziekverenigingen een spetterende muzikale tour maken langs de drie festivals!

Een event om niet te missen! Tot 14 september!

Wil jij als cultuurmaker op het UITfestival Joure, Balk en/of Lemmer staan? Meld je dan aan via https://uitfestivalwvf.nl/