InsideOut Festival

Zaterdag 1 juni zal het Douwe Egberts plein en Café de Stam in Joure  voor de 4e keer locatie zijn het InsideOut Festival. Een evenement met een bomvol programma en een divers scala aan muziekstromen, waaronder; rock, balkan-gypsy, hip hop, singer songwriter, indie-disco,  indie-pop, 80’s pop, afrobeat/groove, wereldmuziek, en nog veel meer. Vanaf 14.00 tot 24.00 uur zal het festival plaatsvinden en is gratis te bezoeken, geschikt voor jong en oud! 

Divers programma

Het programma ziet er als volgt uit: vanaf 14.00 uur tot 24.00 uur zijn er binnen (Café de Stam) en buiten (DE plein) afwisselende optredens. In totaal zijn er 14 bands die deze dag het podium zullen beklimmen, waaronder: Papaformigas, een band waarbij je gedwongen bent te dansen, Cavolo Nero (Geinspireerd op muziek van Nu Genea, Khruangbin en Jungle By Night) Seewolf, alternatieve, atmosferische pop-rock met een psychedelisch tintje maar natuurlijk is er nog veel meer! Kom vooral kijken op 1 juni!

Het DE plein wordt omgetoverd tot een festivalterrein, met Café De Stam, Bistro Fred en Zuiver zijn er voldoende verfrissende drankjes en heerlijke hapjes te krijgen. Kortom een gezellig muzikaal  evenement voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/insideoutjoure/

InsideOut wordt georganiseerd door Stichting 8501INDIE. Stichting 8501INDIE uit Joure heeft als doel het stimuleren en bevorderen van de popmuziek en popcultuur in Joure en omstreken en alles wat hiermee rechtstreeks of zijdelings verband houdt