Natuur- Cultuur Fietstochten ‘De Kop Yn ‘e Wyn’

Na het succes van de editie’s in 2020 en 2021 wordt er in de zomer van 2022 (3 en 17 september) opnieuw twee Natuur- Cultuur(fiets)tochten georganiseerd. Deze keer onder de naam: ‘De kop in ‘e wyn’

Per activiteitenmiddag kunnen er maximaal 50 personen deelnemen aan dit unieke en culturele, artistieke en milieuvriendelijk project.

Op 2 zaterdagen wordt er een culturele fietstocht georganiseerd, waarbij op elke middag ongeveer 25 kilometer zal worden gefietst. Start en Finish: (RK-kerk Joure): 13.30 (einde 17.00 uur)

Vooraf-inschrijving/ aanmelding VVV-Joure of reserveer via [email protected]

Je mag je inschrijven voor 1 fietstocht , maar aangezien het diverse routes en muzikale programma’s zullen zijn, kun je ook aan beide tochten deelnemen.

De bedoeling is dat je bij de eerste locatie samenkomt voor koffie/thee en iets lekkers.
Na de koffie vindt het eerste mini-concertje plaats, vervolgens gaat men fietsen en wordt u onderweg nogmaals getrakteerd op 2 bijzondere concertjes in de openlucht, maar op bijzondere locaties.
Om 17.00 sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. De totale kosten (inclusief alle catering) bedragen slechts €20,- per persoon.

In totaal doen er 5 artiesten mee, te weten: Anita Jongerman (viool), Inge Jongerman (viool), Magrita Rondeel (cello), Martin de Ruiter (piano/orgel) en Jan Vermaning (bugel/presentator)
De muziek is easy-listing/ licht-klassiek en er zullen ‚oude’ en ‚moderne’ gedichten en proza voorgedragen worden. Kernwoorden: gezelligheid, ontspanning en verbondenheid.

Stelt u het zich eens voor…..de zwoele ‚zomerse’ bandoneon met een ‘vleugje’ strijkers…. Uiteraard gaan we onderweg ook met volle teugen genieten van de flora & fauna op het prachtige Friese platteland.

NB. Deelname is op eigen risico, er zijn verkeersregelaars onderweg.