Live muziek: Gaatze Bosma & DJ Sipke

Optredens van Gaatze zijn één groot feest der herkenning. Hij zingt afwisselend Nederlandstalige en Engelstalige nummers en als hij in Friesland optreedt zingt hij ook Fries repertoire.

Feest DJ Sipke trekt gewapend met de beste hits van festival naar feesttent, van de kroeg naar de keet en weer terug. Door zijn vlotte manier van draaien en interactie met het publiek maakt hij van een feestje een FEEST! Sipke pakt je op en laat je niet meer gaan. Kenmerkend is zijn vlotte manier van draaien en het vloeiend mixen van eigenlijk alle muziekstijlen. Als een flipperkast word je heen en weer geslingerd van hit naar hit. Van energieke classics naar de beste (apres-ski) meezingers. Van rock, house en R&B naar hardstyle en via de hits van nu weer terug. Hij kijkt naar het publiek en voelt perfect aan wat deze nodig heeft.

Een show met interactie en aanstekelijk enthousiasme zorgt ervoor dat je los gaat op de dansvloer! In Friesland inmiddels een begrip en graag geziene DJ op festivals, tentfeesten en in de kroegen & clubs. Maar ook de rest van feestend Nederland raakt inmiddels bekend met DE Friese Feest DJ, Sipke!