Muziekfestival ‘Heech fan de Toer’

Zaterdag 1 juli 2023 zal Joure bol staan van muziek tijdens muziekfestival ‘Heech fan de Toer” in de Midstraat van Joure! Dweilorkesten, popkoren en slagwerkgroepen spelen op verschillende plaatsen in de Midstraat in Joure en zullen het winkelend publiek en het publiek op de terrassen vermaken.

In 2022 heeft de eerste editie plaatsgevonden van het muziekfestival ‘Heech fan de Toer” in Joure. Het was meteen een groot succes met veel publiek, mooi weer en een diversiteit aan muziek. Dit jaar is Dweilorkest Jouster Skomkoppen jarig en wordt er uitgepakt met nog meer muziekacts. We nodigen iedereen graag uit om het 5 jarig jubileum van de Jouster Skomkoppen mee te vieren tijdens de 2e editie van Heech fan de toer op zaterdag 1 juli 2023 en natuurlijk te genieten van de vele muziekacts die op diverse plaatsen zullen optreden in Joure. 

Naast dweilorkest Jouster Skomkoppen zullen ook optreden De Harrekieten uit Surhuisterveen, Zo Toeter als uit Velp, De Traöters uit Wehl, De Notenkrakers uit Hasselt, Jou’re Brass uit Joure, Streetband Splash uit Apeldoorn, Noorderveld uit Roden, Zeeslag uit Harlingen, BAM uit Heerenveen, De Sternse Slotlanders uit Franeker, Popkoor That’s It uit Joure en het Berkoper Popkoor uit Olderbekoop. 

Dweilorkest Jouster Skomkoppen is initiatiefnemer van het muziekfestival Heech fan de Toer en wordt georganiseerd in samenwerking met de Horeca van Joure en de Winkeliersvereniging Joure. Er zullen flyers met tijdschema & locaties van de optredens in Joure worden verspreid bij de winkels en horeca & via de social media. De speellocaties zijn bij: It Syl, De Stam, Het Hert, Ierse Pub, Trekpleister, Skroei en de Jongens van Joure. 

Het muziekfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Dweilorkest Jouster Skomkoppen, Horeca Joure, de Winkeliersvereniging Joure en vele lokale sponsors.